Deze ondernemers vertrouwen op ons, ontdek zelf waarom.

Referenties

“Bij Entrust is alles geregeld bij één bedrijf”

Max is een uitermate tevreden klant bij Entrust. Hij legt uit waarom: “Bij Entrust heb je alles geregeld bij één bedrijf. Ik was teleurgesteld in andere accountantsbureaus. Ik heb meerdere geprobeerd en was telkens niet tevreden. Ik mis het meedenken met je bedrijf. Bovendien hebben ze nooit tijd voor je en leggen ze eventuele problemen gewoon weer bij je neer.

Bij Entrust wordt er wél meegedacht en blijf je nooit alleen zitten met een probleem. Bovendien krijg je een full servicepakket aangeboden en hoef je niet naar twee verschillende personen op verschillende afdelingen voor je administratie en fiscaal advies. Het voordeel is dat Entrust is opgezet door een ondernemer, niet door een boekhouder. Entrust denkt dus vanuit de ondernemer. Entrust let op de kleine zaken, zoals wanneer je met welk pasje betaalt. Daarbij worden zowel je privésituatie als je zakelijke kant in acht genomen. Ik heb een grote envelop op mijn bureau liggen waar ik alle administratie in doe. Eens in de zoveel tijd stuur ik de envelop op en vanaf dat moment bekommert Entrust zich om alle details.

De hoofdlijnen, oftewel de betalingen, doe ik, de rest kun je min of meer uit handen geven. Zaken als belasting moeten gewoon gebeuren en de jaarcijfers, dat waar boekhouding eigenlijk om draait, dat komt vanzelf los.Een voordeel was dat ik oprichter Dolf (van Opzeeland) al kende. Vertrouwen moet bouwen, dus er lag al een stevige vertrouwensbasis. Maar buiten dat vindt ik vooral zijn motivatie om Entrust op te richten zeer aansprekend. Hij wil namelijk bewijzen dat zijn manier van werken de beste is. Ik geef hem alle gelijk. Entrust is gebaseerd op een simpel model. Alles wordt voor je geregeld en voortgestuwd door een enorme proactiviteit. Bij grote kantoren hebben ze geen tijd, krijg je geen hulp en ben je nog duur uit ook. Bij Entrust ben je veel beter af en het kost je zoveel minder.”

Max Dammers

Max Dammers

Eigenaar Internetbureau Max.nl

Kies voor een vertrouwd financieel partner

Neem contact op met het team van Entrust en ontmoet ons ervaren team financiële adviseurs.
We staan vandaag, morgen en op elk belangrijk moment voor u klaar.